Tehnička podrška

Sa sopstvenim odeljenjem za istraživanje i razvoj u mogućnosti smo da direktno odgovorimo na situaciju na tržištu koja se stalno menja. Većina naših sistema su sopstveni dizajn. Dizajnirani su tako da ispunjavaju praktičnost i eleganciju u pogledu na tržištu rolo sistema. Rolten je fokusiran na ovom tržištu i razume potrebe kupaca. Sve tehničke informacije i konkretni delovi naših sistema – proizvoda, mogu se naći u našim brošurama ( prospektima ). Svi proizvodi mogu se skinuti sa ovog sajta. Možete ih naći u odeljku proizvodi.

Komercijalna podrska

Rolten takodje radi na tome da svoje proizvode predstavi distributerima, radi lakših donošenja odluka pri izboru proizvoda za dalju prodaju.  Ovi kontakti su takođe važni za naše kupce i Rolten ih podržava predano. U kontaktima ćete naći i neke od naših saradnika širom Srbije kojima se možete obratiti radi direktne ugradnje naših proizvoda.

Podrška za arhitekte

Ovde možete skinuti detaljne informacije o našim različitim sistemima kao I koristan izbor tehničkih specifikacija proizvoda.  Do sada ste verovatno shvatili politiku koja leži iza ROLO SISTEMA. Naša stručnost i iskustvo u manuelnim i motorizovanim sistemima koji pokrivaju otvore je impresivna i želimo da
je podelimo sa vama. Nudimo motorizovane sisteme za stambene i poslovne objekte, za svaku vrstu projekta od tipičnog za potrebe jednog porodičnog boravka do potreba celog hotelskog lanca. Bez obzira da li imate jedan prozor ili celu zgradu sa hiljadu prozora za dekoraciju, Rolten može da udovolji  svim vašim zahtevima za manuelno motornim rolo sistemima.

U mogućnosti smo da vam pružimo sve neophodne savete i podršku od početnog koncepta do konačne ugradnje naših proizvoda. Sa najboljim kvalifikacijama i iskustvom prodajnog i tehničkog osoblja u kombinaciji sa našim dobro osmišljenim  proizvodima jednostavnim za upotrebu, zahvaljujući profesionalnim mašinama za savijanje i sklapanje možemo voditi naše klijente ka najboljim rešenjima.