Garnišne

Magija se krije u detaljima!

Adekvatan izbor garnišne na kojoj će stajati u potpunosti može da promeni stil i izgled svake dekorativne zavese. Svaki od modela garnišni se može izraditi po meri, otvarati po sredini ili sa strane, a može se ugraditi u zid ,bočno ili u plafon. Najvažniji i najlepši detalj koji daje otmenost, posebnu notu i atmosferu svakoj prostoriji svakako je zavesa. Ona može dati svečan ton i doneti eleganciju ,a u isto vreme biti i praktičan detalj.

Posebno su interesantne garnišne sa elektro motorom koje su dizajnirane tako da se zavesa pomera pomoću daljinskog upravljača. U našoj ponudi možete pronaći daljinske upravljače sa više kanala na koje se istovremeno mogu povezati nekoliko motora. Inovativna rešenja koja nudimo savršeno se uklapaju u savremene prostorije.

Izbor odgovarajućeg dekorativnog elementa otvara puno mogućnosti u uređenju enterijera, kreira novi stil ili dopunjuje postojeći , a važan detalj poput garnišne može u potpunosti da promeni funkciju zavese, a time i prostorije u kojoj se ona nalazi.

Birajte proveren kvalitet koji garantuje dugovečnost. Zahvaljujući pravom izboru garnišne Vaš prostor će zablistati i dobiti potpuno novu dimenziju!

Garnišne decorative

Garnišne Decorative

Garnišne Economic

Garnišne Economic

Garnišne Elegant

Garnišne Elegant

Garnišne Estor electro

Garnišne Estor electro

Garnišne Estor manual

Garnišne Estor manual

Garnišne Exclusive

Garnišne Elegant

Garnišne Kids collection

Garnišne Kids collection

Komponente za garnišne

Komponente

Veliki izbor metalnih, aluminijumskih i dečijih garnišni

Garnišne sa mehanizmom za povlačenje zavesa su velika prednost jer prilikom rukovanja  nije potrebno dirati zavesu, čime se smanjuje oštećenje i prljanje zavesa. Garnišne sa elektro motorom i zavesama sa daljinskim upravljenjem. Ovaj model garnišni je dizajniran tako da može da pomera zavesu pomoću daljinskog upravljača. Pored toga što radi na struju motor u sebi sadrži bateriju koja omogućava da funkcioniše i u slučaju nestanka struje, takođe je moguće aktivirati motor početnim povlačenjem zavese. U ponudi imamo daljinske upravljače sa više kanala na koje se istovremeno mogu povezati nekoliko motora.

  • Mogućnost izrade garnišni po meri naručioca
  • Otvaranje po sredini ili sa strane
  • Ugradnja može biti u zid, bočno ili u plafon