Tražite zaštitu od sunca? Otkrijte rolo sisteme!

Rolten – ROLO SISTEM je firma koja se bavi proizvodnjom sistema za dekoraciju prozora i zaštitu od sunca. U ponudi je i širok asortiman garnišni od jednokanalnih do motorizovanih garnišni na elektropogon.

Svi naši proizvodi se distribuiraju na tržištu cele Srbije i regiona. Politika firme nije samo prodaja ROLO SISTEM proizvoda već  deo koji sledi nakon toga. Instalacije kako prilikom direktne isporuke krajnjem kupcu tako i putem saradnika koji vrše dalju ugradnju naših proizvoda.

Pored visokog kvaliteta proizvoda Rolten je poznat po svojoj tehničkoj i marketing podršci. Naš tehnički tim je dobro obrazovan i spreman da obuči svakog klijenta za ugradnju i održavanje proizvoda. Takođe sve detaljne informacije o proizvodima možete preuzeti sa ovog sajta.

Na našem sajtu ćete naći jedinstveno dizajnirane rolo sisteme dobro poznate dizajnerima, arhitektama i  dekoraterima koji se snabdevaju putem specijalizovanih distributera i izvođača radova širom zemlje. Tokom godina ljudi razvijaju potrebe i ambicije za kreiranjem i uvođenjem novina u životnom prostoru.

Politika firme nije samo prodajanaših proizvoda već ostati deo toga i nakon instalacije kako prilikom direktne isporuke krajnjem kupcu tako i putem saradnika koji vrše dalju ugradnju naših proizvoda. Pored visokog kvaliteta proizvoda Rolten je poznat po svojoj tehničkoj i marketing podršci. Naš tehnički tim je dobro obrazovan i spreman da obuči svakog klijenta za ugradnju i održavanje proizvoda. Takođe sve detaljne informacije o proizvodima možete preuzeti sa ovog sajta.

Doživite ih i sami na ovom sajtu i slobodno nam se obratite u svako doba.